11.2 C
Podgorica
Utorak, 23 Aprila, 2024
spot_img

Haris je i zvanično razveden: Melinu zanimaju samo pare, prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja

Nedavno je odjeknula vijest da se Haris Džinović i Melina Džinović razvode nakon 22 godine braka. 30 godina mlađa modna kreatorka i pjevač iz braka imaju dvoje djece. A pjevač kaže da njegovu bivšu suprugu – “zanima samo novac”.

„Dvije strane su saglasne, sudija ima najmanje posla. Samo uradi postupak i to je to. Naravno da smo razvedeni, nije ovo šator nego sud“, rekao je pjevač za „Kurir“.

„Ne znam da li vjerujem u brak, ne znam šta bih rekao… Savjet nemam, ali neka se snalaze sami. Mislim da je brak promašena institucija. Ženama ne vjerujem. Melina je nikakva. Prevaru ne praštam nikada u životu i to je za mene izdaja. Ako neko izda porodicu to je neoprostivo. Ima nekih šuškanja u gradu ko je u pitanju ali ne pada mi napamet da provjeravam. Jedno od dvoje naslednika je jako ljuto na nju. Melina je sama priznala da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Nije priznala krivicu, znate, rijetko koja žena bude iskrena i prizna sve. Nismo u kontaktu“, rekao je pjevač dodatno.

Modna kreatorka se nakon odluke da se razvedu iselila iz luksuzne vile na Senjaku, a sebi je kupila stan u elitnom dijelu Beograda u kom sama živi.

Djeca, sin Kan i ćerka Đina su ostali da žive kod oca u vili.

IZVORcdm.me
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite