17.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

Hapšenje u Podgorici: Razbijena ulična mreža prodaje kokaina

U sklopu operacija usmjerenih na suzbijanje narkotika, podgorička policija je uspješno izvela hapšenje dvojice osumnjičenih za uličnu prodaju kokaina. Uhapšeni su M.L. (39) i A.Lj. (56), koji se sada suočavaju sa ozbiljnim optužbama za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ova akcija je izvedena po nalogu Višeg suda u Podgorici, gdje su izvršeni detaljni pretresi stanova koje koriste osumnjičeni. Tokom pretresa, policija je otkrila i zaplijenila količinu kokaina, pet mobilnih telefona, kao i tri SIM kartice, što dodatno potvrđuje organizovanu aktivnost osumnjičenih u distribuciji droge.

Zaplijenjeni predmeti i kokain biće poslati u Forenzički centar Uprave policije na dalje vještačenje, čime će se potvrditi kvalitet i količina droge koja je bila namijenjena uličnoj prodaji. Ovo hapšenje predstavlja značajan udar na lokalne mreže droge i potvrdu odlučnosti policije u borbi protiv širenja narkotika u crnogorskom društvu.

M.L. i A.Lj. su, po nalogu tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, zadržani u pritvoru i biće privedeni postupajućem tužiocu, gdje će se suočiti sa pravosudnim postupkom. Ovo hapšenje je važan korak u kontinuiranim naporima policije da se adresira problem ulične prodaje droge i očuva bezbednost građana Podgorice.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite