29.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
spot_img

GP Nova ljevica podržaće listu SDP–a

Građanski pokret (GP) Nova ljevica na predstojećim parlamentarnim izborima podržaće listu Socijaldemokratske partije (SDP).

Predsjednik GP Nova ljevica Saša Mijović saopštio je da su svjesni trenutka u kojem se država nalazi i brojnih izazova sa kojima se građani susrijeću.

U GP Nova ljevica, kako je kazao, uvjereni su da je programska i kadrovska ponuda SDP-a najbolji izbor za sve koji žele uređenu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru.

“Naša zajednička kuća mora biti vođena od onih koji je vole bez ikakvog interesa i nemaju ni rezervnu kuću ni državljanstva”, rekao je Mijović.

Prema njegovim riječima, SDP je pokazao hrabrost odlukom da samostalno nastupi na izborima, ali i kičmu kad god je za Crnu Goru bilo najteže.

“Takođe, u okviru programa zalažu se za realna i ostvariva rješenja, kojima će se podržati oni koji su budućnost Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Mijović je kazao da je za GP Nova Ljevica posebno važnan projekat uz pomoć kojeg će biti izgrađeni stanovi za 30 hiljada podstanarskih porodica, koje će plaćati rentu od 150 do 200 EUR, i moći da otkupe taj stan poslije određenog broja godina.

On je naveo da je za njih posebno važan i projekat koji se tiče besplatnog vrtića za 24 hiljade mališana.

“Zbog tih ostvarivih i realnih projekata, ali i trećine vijeka na pravoj strani, GP Nova Ljevica se stavlja na raspolaganje našim prijateljima iz SDP-a kako bi zajednički ostvarili odličan rezultat na predstojećim izborima”, kaže se u saopštenju.

POLITIKAGP Nova ljevica podržaće listu SDP–a
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

DPS Zeta: Srećan Dan državnosti, dragi sugrađani

Iz Opštinskog odbora DPS Zeta upućena je čestitka povodom Dana državnosti. Prenosimo je integralno: Danas, 13. jula, sa ponosom i čašću slavimo Dan državnosti Crne Gore,...

U znak sjećanja na žrtve Srebrenice delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik na Pobrežju

Povodom 11. jula, međunarodnog Dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, Bošnjačko vijeće u saradnji sa Glavnim gradom i nevladinim udruženjima danas je u...

Mihailo: Doći ću u Srebrenicu, pa makar u kolicima – to je moja zakletva

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve CPC Mihailo poslao je poruku povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici. „Svaki pošten čovjek voli Bosnu! U Srebrenici je počinjen genocid,...

Osvanuo veliki metalni krst iznad Bijele – devastacija ambijentalnog pejzaža

Srpska pravoslavna crkva (SPC) u Crnoj Gori u utorak je u Boki Kotorskoj iznad Bijele postavila veliki metalni krst, koji dominira u pejzažu. Kako...
Ne propustite