37.9 C
Podgorica
Petak, 21 Juna, 2024
spot_img

GP Nova ljevica podržaće listu SDP–a

Građanski pokret (GP) Nova ljevica na predstojećim parlamentarnim izborima podržaće listu Socijaldemokratske partije (SDP).

Predsjednik GP Nova ljevica Saša Mijović saopštio je da su svjesni trenutka u kojem se država nalazi i brojnih izazova sa kojima se građani susrijeću.

U GP Nova ljevica, kako je kazao, uvjereni su da je programska i kadrovska ponuda SDP-a najbolji izbor za sve koji žele uređenu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru.

“Naša zajednička kuća mora biti vođena od onih koji je vole bez ikakvog interesa i nemaju ni rezervnu kuću ni državljanstva”, rekao je Mijović.

Prema njegovim riječima, SDP je pokazao hrabrost odlukom da samostalno nastupi na izborima, ali i kičmu kad god je za Crnu Goru bilo najteže.

“Takođe, u okviru programa zalažu se za realna i ostvariva rješenja, kojima će se podržati oni koji su budućnost Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Mijović je kazao da je za GP Nova Ljevica posebno važnan projekat uz pomoć kojeg će biti izgrađeni stanovi za 30 hiljada podstanarskih porodica, koje će plaćati rentu od 150 do 200 EUR, i moći da otkupe taj stan poslije određenog broja godina.

On je naveo da je za njih posebno važan i projekat koji se tiče besplatnog vrtića za 24 hiljade mališana.

“Zbog tih ostvarivih i realnih projekata, ali i trećine vijeka na pravoj strani, GP Nova Ljevica se stavlja na raspolaganje našim prijateljima iz SDP-a kako bi zajednički ostvarili odličan rezultat na predstojećim izborima”, kaže se u saopštenju.

POLITIKAGP Nova ljevica podržaće listu SDP–a
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Šimun: Pregovaramo, pacijenti će moći da obave transplantacije; Stanojević: Puni smo optimizma

Pacijenti koji čekaju transplantaciju planirali su jutros protest ispred Ministarstva zdravlja u Podgorici, ali su odustali od njega nakon što ih je ministar zdravlja...

Počinje ljeto: Sjutra će dan trajati 15 sati i 35 minuta

Sjutra je ljetnja dugodnevica, koja predstavlja najduži dan u godini i označava početak ljeta. Tada Sunčevi zraci padaju pod pravim uglom na sjeverni povratnik i...

Međunarodni kraft festival 21. i 22. u Budvi: Susret crnogorskih i evropskih proizvođača

Međunarodni „Craft Sea Fest“ biće održan 21. i 22. juna u Budvi, u coworking space-u „ITBranchHouse“ u Tre Canne. Na ovom festivalu proizvode će...

NAGRADA ZA LJUDSKA PRAVA I DRUŠTVENI AKTIVIZAM “RIFAT RASTODER“

Piše: Božidar PROROČIĆ, književnik i publicista Savremena Crna Gora suočava se sa izazovima u razvijanju kulture sjećanja, često zaboravljajući na doprinos onih čija je kulturološka,...
Ne propustite