15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

GOLDEN BEAUTY: Meridian i „Zlatna ljepotica“ donose vrijedne bonuse

Meridianbet Online Casino vas vodi na egzotično putovanje u Aziju, u susret carici kineskog carstva, uz pomoć Golden Beauty slot igre!

Krenite u impresivnu turneju na Daleki Istok sakupljajući posude sa zlatom, rubinske broševe, nežno cveće. Uživajte u lepoti „Zlatne lepotice“ i osvojite vrijedne bonuse!

 

O čemu se tačno radi?

Golden Beauty je video slot sa četiri rila i 75 isplatnih linija. Simbol „Wild“ je džoker simbol i zamjenjuje sve simbole osim bonus simbola. Simbol „Bonus“ pokreće bonus funkciju.

Ako se pitate šta je „progresivna funkcija“, dovoljno je reći da se igra u seriji od deset igara i može se kupiti na bilo kom nivou klađenja. Takođe, imate brojač okretaja u desnom uglu. Posebni „Lotus“ simboli slijetaće na rilove tokom deset okretaja i fiksiraće se. Kada ciklus okreta dostigne deset, zaključani simboli će se pretvoriti u džokere i dati dobitke.

 

Bonus u vidu slobodnih spinova će se aktivirati kada tri ili više Bonus simbola sleti na rilove.Tada dobijate mogućnost odabira tri različite opcije pokretanja. Aktivacijom funkcije sa tri simbola birate između pet okretaja i deset džokera, deset spinova sa sedam džokera, 15 spinova sa pet džokera.

Sa četiri aktivacije imate odabir: deset spinova ili deset džokera, 20 spinova ili sedam džokera, 30 spinova ili pet džokera. Sa pet Bonus simbola birate između 15 spinova i deset džokera, 30 spinova i sedam džokera, 45 spinova sa
pet džokera.

 

Ponuda je i više nego dobra, nema razloga da propustite sjajnu priliku! Golden Beauty u Meridianbetu – uzbudljiva ljepota igranja igrica.

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite