15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

Gojković: Odlazak u Manastir moj lični čin, ne želim da neko skuplja političke poene preko mene

S obzirom na to da sam na putu, kasno sam vidio koliko je prašine u javnosti podigla moja posjeta Cetinjskom manastiru. Nikada nisam polemisao preko medija, ali uviđam da se dosta toga nepotrebnog umiješalo pa želim samo kratko da naglasim da je moja posjeta bila isključivo privatna stvar, na poziv, za mene, najveće instance u duhovnom životu, saopštio je danas selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković.

Gojković je naglasio da nije predstavljao VPSCG, ni vaterpolo reprezentaciju u bilo kom svojstvu.

“Mitropolit je u svom pozdravljanju okupljenih vjernika pozdravio posebno mene i čestitao uspjeh reprezentaciji, na čemu sam se ja, samo u svoje lično ime zahvalio na poklonu riječima: Teško da puno toga sada mogu reći, osim da mi je čast i zadovoljstvo što sam danas ovdje među vama i hvala vam na poklonu”, naveo je selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore.

Poručio je da ne želi da neko skuplja političke poene preko njega, niti mu je potrebna podrška te vrste, jer je poznato da se nikad nije uključivao u politiku.

“Druga stvar je da odgovaram na poziv Crkve sa ponosom i to moje lično opredjeljenje nije od juče. Kao selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore svoje obaveze obavljam veoma predano i maksimalno odgovorno, posvećen ostvarivanju što boljih rezultata crnogorskog vaterpola. Na ovu temu se neću više oglašavati”, zaključio je Gojković.

CDM.ME

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite