12.2 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

Gojko Perović sa Medojevićem i Kneževićem o sukobu sa DF-om i dokumentarcu RTCG

Rektor Cetinjske bogoslovije i jedan od najbližih saradnika mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija RadovićaGojko Perović sastao se juče sa liderima Demokratskog fronta Milanom Kneževićem i Nebojšom Medojevićem, kako bi pokušali da saniraju posljedice javnog sukoba DF-a sa dijelom Mitropolije, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede je saopštiio da je na sastanku koji je održan u restoranu „Vuk“ u Podgorici osim Perovića i dvojice lidera DF-a prisustvovao i predsjednik Upravnog odbora Matice Srpske u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Slučajno ili ne, dok je trajao sastanak Perovića sa dvojicom lidera DF-a za drugim stolom restorana sjedjeli su i čelnici Demokrata Aleksa Bečić i Boris Bogdanović u društvu predsjednika Demosa Miodraga Lekića.

“Knežević, Perović, Božović i Medojević su sjedjeli za jednim stolom dok su za drugim stolom u zadnjem dijelu restorana su sjedjeli Bečić i Bogdanović u društvu sa Lekićem. Perović i lideri DF-a su se sa njima pozdravili prilikom izlaza iz restorana”, rekao je izvor Pobjede.

Niko od učesnika nije želio da govorio detaljima, ali prema saznanjima Pobjede na sastanku je bilo najviše riječi o javnom sukobu pojedinih čelnika DF-a sa Gojkom Perovićem, ali i o inicijativi DF-a za smjenu čelnih ljudi Javnog servisa zbog objavljivanja dokumentarca o mitropolitu Amfilohiju.

“Bio je to jedan vrlo prijatan sastanak, sastanak bratskog pomirenja. Takođe, u pitanju je i redovan sastanak”, rekao je izvor Pobjede.

Javni sukob čelnika DF-a sa Gojkom Perovićem nastao je nakon što je rektor Cetinjske bogoslovije upozorio političare iz DF-a da mu ne uređuju litije.

Sukob je dodatno produbljen i izjavom direktorice i glavne urednice RTV Budva izabrane sa liste DF-a da je “Gojko Perović Čovjek Vijesti“, što se prema saznanjima Pobjede posebno nije dopalo rektoru Cetinjske bogoslovije.

Izvor: Pobjeda

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite