32.9 C
Podgorica
Nedjelja, 23 Juna, 2024
spot_img

Gojko Perović sa Medojevićem i Kneževićem o sukobu sa DF-om i dokumentarcu RTCG

Rektor Cetinjske bogoslovije i jedan od najbližih saradnika mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija RadovićaGojko Perović sastao se juče sa liderima Demokratskog fronta Milanom Kneževićem i Nebojšom Medojevićem, kako bi pokušali da saniraju posljedice javnog sukoba DF-a sa dijelom Mitropolije, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede je saopštiio da je na sastanku koji je održan u restoranu „Vuk“ u Podgorici osim Perovića i dvojice lidera DF-a prisustvovao i predsjednik Upravnog odbora Matice Srpske u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Slučajno ili ne, dok je trajao sastanak Perovića sa dvojicom lidera DF-a za drugim stolom restorana sjedjeli su i čelnici Demokrata Aleksa Bečić i Boris Bogdanović u društvu predsjednika Demosa Miodraga Lekića.

“Knežević, Perović, Božović i Medojević su sjedjeli za jednim stolom dok su za drugim stolom u zadnjem dijelu restorana su sjedjeli Bečić i Bogdanović u društvu sa Lekićem. Perović i lideri DF-a su se sa njima pozdravili prilikom izlaza iz restorana”, rekao je izvor Pobjede.

Niko od učesnika nije želio da govorio detaljima, ali prema saznanjima Pobjede na sastanku je bilo najviše riječi o javnom sukobu pojedinih čelnika DF-a sa Gojkom Perovićem, ali i o inicijativi DF-a za smjenu čelnih ljudi Javnog servisa zbog objavljivanja dokumentarca o mitropolitu Amfilohiju.

“Bio je to jedan vrlo prijatan sastanak, sastanak bratskog pomirenja. Takođe, u pitanju je i redovan sastanak”, rekao je izvor Pobjede.

Javni sukob čelnika DF-a sa Gojkom Perovićem nastao je nakon što je rektor Cetinjske bogoslovije upozorio političare iz DF-a da mu ne uređuju litije.

Sukob je dodatno produbljen i izjavom direktorice i glavne urednice RTV Budva izabrane sa liste DF-a da je “Gojko Perović Čovjek Vijesti“, što se prema saznanjima Pobjede posebno nije dopalo rektoru Cetinjske bogoslovije.

Izvor: Pobjeda

GLAVNAGojko Perović sa Medojevićem i Kneževićem o sukobu sa DF-om i dokumentarcu...
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Fakultet za crnogorski jezik i književnost ugostio slovačkog ambasadora

Fakultet za crnogorski jezik i književnost (FCJK) juče je ugostio Borisa Gandela, ambasadora Republike Slovačke u Crnoj Gori. Sastanak kojem je prisustvovao i savjetnik...

Šimun: Pregovaramo, pacijenti će moći da obave transplantacije; Stanojević: Puni smo optimizma

Pacijenti koji čekaju transplantaciju planirali su jutros protest ispred Ministarstva zdravlja u Podgorici, ali su odustali od njega nakon što ih je ministar zdravlja...

Počinje ljeto: Sjutra će dan trajati 15 sati i 35 minuta

Sjutra je ljetnja dugodnevica, koja predstavlja najduži dan u godini i označava početak ljeta. Tada Sunčevi zraci padaju pod pravim uglom na sjeverni povratnik i...

Međunarodni kraft festival 21. i 22. u Budvi: Susret crnogorskih i evropskih proizvođača

Međunarodni „Craft Sea Fest“ biće održan 21. i 22. juna u Budvi, u coworking space-u „ITBranchHouse“ u Tre Canne. Na ovom festivalu proizvode će...
Ne propustite