25.9 C
Podgorica
Subota, 15 Juna, 2024
spot_img

Gojko Perović sa Medojevićem i Kneževićem o sukobu sa DF-om i dokumentarcu RTCG

Rektor Cetinjske bogoslovije i jedan od najbližih saradnika mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija RadovićaGojko Perović sastao se juče sa liderima Demokratskog fronta Milanom Kneževićem i Nebojšom Medojevićem, kako bi pokušali da saniraju posljedice javnog sukoba DF-a sa dijelom Mitropolije, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede je saopštiio da je na sastanku koji je održan u restoranu „Vuk“ u Podgorici osim Perovića i dvojice lidera DF-a prisustvovao i predsjednik Upravnog odbora Matice Srpske u Crnoj Gori Vladimir Božović.

Slučajno ili ne, dok je trajao sastanak Perovića sa dvojicom lidera DF-a za drugim stolom restorana sjedjeli su i čelnici Demokrata Aleksa Bečić i Boris Bogdanović u društvu predsjednika Demosa Miodraga Lekića.

“Knežević, Perović, Božović i Medojević su sjedjeli za jednim stolom dok su za drugim stolom u zadnjem dijelu restorana su sjedjeli Bečić i Bogdanović u društvu sa Lekićem. Perović i lideri DF-a su se sa njima pozdravili prilikom izlaza iz restorana”, rekao je izvor Pobjede.

Niko od učesnika nije želio da govorio detaljima, ali prema saznanjima Pobjede na sastanku je bilo najviše riječi o javnom sukobu pojedinih čelnika DF-a sa Gojkom Perovićem, ali i o inicijativi DF-a za smjenu čelnih ljudi Javnog servisa zbog objavljivanja dokumentarca o mitropolitu Amfilohiju.

“Bio je to jedan vrlo prijatan sastanak, sastanak bratskog pomirenja. Takođe, u pitanju je i redovan sastanak”, rekao je izvor Pobjede.

Javni sukob čelnika DF-a sa Gojkom Perovićem nastao je nakon što je rektor Cetinjske bogoslovije upozorio političare iz DF-a da mu ne uređuju litije.

Sukob je dodatno produbljen i izjavom direktorice i glavne urednice RTV Budva izabrane sa liste DF-a da je “Gojko Perović Čovjek Vijesti“, što se prema saznanjima Pobjede posebno nije dopalo rektoru Cetinjske bogoslovije.

Izvor: Pobjeda

GLAVNAGojko Perović sa Medojevićem i Kneževićem o sukobu sa DF-om i dokumentarcu...
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Basara napustila KCCG, oni poručuju da traže novog stručnjaka za transplantaciju koštane srži

Klinički centar Crne Gore (KCCG) ponudio je profesorki Nadeždi Basari produženje istovjetnog ugovora kakvog je imala do 1. juna 2024. godine, saopšteno je iz...

Romi simbol diskriminacije, brak sa pripadnicima te zajednice neprihvatljiv za 54 odsto građana/ki

U Crnoj Gori je najprisutnija diskriminacija zbog političkih uvjerenja, na drugom mjestu je  kriterijum  seksualne   orijentacije - budući da  68,1%   građana vjeruje...

Pljevlja: Zbog guštera u vozilu žena završila pored puta

Juče oko 17 časova Službi zaštite i spašavanja opštine Pljevlja je stigla dojava da je došlo do izlijetanja vozila sa saobraćajnice, na magistralnom putu...

KIC ZETA: Mališani iz vrtića  “Zvezdani vrt” prisustvovali edukativnoj radionici

Mališani iz vrtića  “Zvezdani vrt” prisustvovali su edukativnoj radionici pod nazivom “Reciklaža nije gnjavaža”. Predavači Maja Stojanović i Milica Šanović upoznale su djecu sa osnovnim...
Ne propustite