24.7 C
Podgorica
Četvrtak, 30 Maja, 2024
spot_img

EKSLUZIVNA PONUDA U MERIDIANBETU – 10% BONUSA NA DEPOZIT

Meridian je mjesto u kojem zabava nikada ne prestaje. Neodoljive promocije i bonusi su svakodnevno prisutni i igrači u svakom trenutku mogu da uživaju u najboljim uslovima za zabavu i dobar provod.

I ovoga puta ništa nije drugačije i Meridian nije izneverio očekivanja. Meridianbet je pripremio fenomenalnu ponudu koja se ne odbija i koja će pružiti mnogo razloga za radovanje.

Ako tragate za odličnim bonusom, koji će podići zabavu na još viši nivo, onda je Meridian pravo mjesto, u kojem se ova želja veoma lako ispunjava.

Od danas svi mogu biti dio uzbudljive ekskluzivne ponude u Meridianu i osvojiti odličan bonus.

A 10% bonusa je sigurno neodoljiva ponuda za svakog igrača.

Ono što sve zanima je – kako do ekskluzivnog bonusa, gdje, kada? Odgovor na ovo pitanje je veoma lak, jer je put do bonusa vrlo jednostavan i bonus je svima nadohvat ruke.

Svakom ko uplati depozit putem kartice, banke, pošte, paysafe vaučera, J&A terminala ili u kladionici Meridian prilikom svake uplate poklanja 10% bonusa od uplaćenog depozita na Bonus račun.

Sada je osvajanje bonusa drastično olakšano i pristupačno svakome. Mjesto i vrijeme je dobro poznato svima, a samo jedan korak dijeli svakog igrača od osvajanja ovog fenomenalnog poklona.

Bonus je primamljiv, način dolaska do njega je veoma lak, pa tako ne postoji razlog da iko propusti priliku za osvajanje vrijednog poklona i pokretanje još veće zabave.

Svaki dan je rezervisan za Meridianov bonus, do kojeg svako može doći veoma lako. Dakle, potreban je samo jedan mali korak, uplata depozita putem jednog od načina koje smo ponudili i igrači mogu uživati u savršenom bonusu.

Meridian i BONUS 10% – savršen tandem za najbolju zabavu.

 

GLAVNAEKSLUZIVNA PONUDA U MERIDIANBETU - 10% BONUSA NA DEPOZIT
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Podnijeta prijava zbog bespravne sječe u Bijelom Polju

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima nastavlja sa borbom protiv bespravnih sječa, a intenzivirane kontrole terena daju iz dana u dan sve bolje rezultate,...

Porfirije i Joanikije primili Nikolu Rokvića nakon hodočašća: Crkva će uvijek podržavati ovakve pregaoce

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije primio je juče u Patrijaršijskom dvoru u Beogradu Nikolu Rokvića, članove njegove porodice i najbliže saradnike. Odmah po...

FOTO: Knežević obavijestio Čađenovića da je zabranu Belivuku i Miljkoviću skinuo menadžment Uprave policije

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Dejan Knežević, obavijestio je svojevremeno bivšeg specijalnog tužioca Sašu Čađenovića o tome da su zabranu ulaska u Crnu Goru...

Ministarstvo zdravlja pokreće izradu studije izvodljivosti za Univerzitetski klinički centar uz podršku FASEP granta

Ministarstvo zdravlja Crne Gore pokrenulo je izradu Studije izvodljivosti za izgradnju novog Univerzitetskog kliničkog centra, koji će biti finansiran putem FASEP granta (fonds d’études...
Ne propustite