17.7 C
Podgorica
Srijeda, 17 Aprila, 2024
spot_img

EKSLUZIVNA PONUDA U MERIDIANBETU – 10% BONUSA NA DEPOZIT

Meridian je mjesto u kojem zabava nikada ne prestaje. Neodoljive promocije i bonusi su svakodnevno prisutni i igrači u svakom trenutku mogu da uživaju u najboljim uslovima za zabavu i dobar provod.

I ovoga puta ništa nije drugačije i Meridian nije izneverio očekivanja. Meridianbet je pripremio fenomenalnu ponudu koja se ne odbija i koja će pružiti mnogo razloga za radovanje.

Ako tragate za odličnim bonusom, koji će podići zabavu na još viši nivo, onda je Meridian pravo mjesto, u kojem se ova želja veoma lako ispunjava.

Od danas svi mogu biti dio uzbudljive ekskluzivne ponude u Meridianu i osvojiti odličan bonus.

A 10% bonusa je sigurno neodoljiva ponuda za svakog igrača.

Ono što sve zanima je – kako do ekskluzivnog bonusa, gdje, kada? Odgovor na ovo pitanje je veoma lak, jer je put do bonusa vrlo jednostavan i bonus je svima nadohvat ruke.

Svakom ko uplati depozit putem kartice, banke, pošte, paysafe vaučera, J&A terminala ili u kladionici Meridian prilikom svake uplate poklanja 10% bonusa od uplaćenog depozita na Bonus račun.

Sada je osvajanje bonusa drastično olakšano i pristupačno svakome. Mjesto i vrijeme je dobro poznato svima, a samo jedan korak dijeli svakog igrača od osvajanja ovog fenomenalnog poklona.

Bonus je primamljiv, način dolaska do njega je veoma lak, pa tako ne postoji razlog da iko propusti priliku za osvajanje vrijednog poklona i pokretanje još veće zabave.

Svaki dan je rezervisan za Meridianov bonus, do kojeg svako može doći veoma lako. Dakle, potreban je samo jedan mali korak, uplata depozita putem jednog od načina koje smo ponudili i igrači mogu uživati u savršenom bonusu.

Meridian i BONUS 10% – savršen tandem za najbolju zabavu.

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite