33.1 C
Podgorica
Četvrtak, 18 Jula, 2024
spot_img

Đurašković oštro odgovorio Nikoliću: Sve vas je više pod Velje brdo, a sve manje na slobodi, možda ćeš shvatiti kakvo si dno dotakao

Gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković oštro je odgorovrio portparolu DPS-a Milošu Nikoliću na sinoćnje saopštenje.

“Miloše Nikoliću, jesam navijač Partizana od malih nogu, ali za razliku od tebe i vaših plaćenih “analitičara” nijesam ničiji sluga i najobičniji beskičmenjak koji u moru neistinitih optužbi i uvreda ne zaobilazi da kao i DPS mediji mjesecima unazad zloupotrebljava fotografiiju mog djeteta. Nijesam, Nikoliću, ni lopov koji je zadužio grad 40 miliona eura. Nemam ni neku visinu ali je za tebe i slične lako biti moralna gromada.

Za mene je pitanje ličnog dostojanstva i morala koalicija sa vama i vama sličnima koji su i u subotu novcem kupovali ljude kao što to rade 30 godina, razbijajući crnogorski blok koji vam je navodno važan”, napisao je Đurašković.

I pored toga, kako kaže, 375 prema 51 ili sportski rečeno debakl, kakvi im, kako dodaje, u budućnosti redovno ne ginu na Cetinju.

“Srećan sam što nemamo tvoja beskičmena tri mandata nego 9000 glasova čistih kao suza. A znamo zaboga kolike ste patriote i da su vama samo važne pare i funkcije i da vas Crna Gora zanima koliko i lanjski snijeg. Možda vas PES i Leposavić i sad pozovu u Vladu, neće vam biti prvi put da promijenite i kapu i zastavu i himnu.

Nego polako, mijenjaju se stvari, sve vas je više pod Velje brdo, a sve manje na slobodi. Navikavajte se, a ja sam i sa funkcijom i bez nje slobodan čovjek koji svojom voljom navija za koga želi i ne mora da pita šefa koji šal da uzme ili sa kim smije kafu da popije”, kaže Đurašković.

Biti slobodan, ističe, nije bolest.

“I na kraju, želim ti da se ostvariš kao roditelj, ako već nijesi, pa ćes možda shvatiti kakvo si dno dotakao, ako takva moralna gromada uopšte može nešto takvo da razumije”, zaključio je Đurašković.

Podsjetimo, u sinoćnjem saopštenju Nikolić je poručio Đuraškoviću da ne očekuje da će stisnuti petlju i preuzeti odgovornost za rezultate, jer, kako je rekao “Bujo je ipak samo grobar”. Nikolić je dostavio i fotografiju Đuraškovića gdje se vidi da navija za Partizan.

POLITIKAĐurašković oštro odgovorio Nikoliću: Sve vas je više pod Velje brdo,...
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

DPS Zeta: Srećan Dan državnosti, dragi sugrađani

Iz Opštinskog odbora DPS Zeta upućena je čestitka povodom Dana državnosti. Prenosimo je integralno: Danas, 13. jula, sa ponosom i čašću slavimo Dan državnosti Crne Gore,...

U znak sjećanja na žrtve Srebrenice delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik na Pobrežju

Povodom 11. jula, međunarodnog Dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, Bošnjačko vijeće u saradnji sa Glavnim gradom i nevladinim udruženjima danas je u...

Mihailo: Doći ću u Srebrenicu, pa makar u kolicima – to je moja zakletva

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve CPC Mihailo poslao je poruku povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici. „Svaki pošten čovjek voli Bosnu! U Srebrenici je počinjen genocid,...

Osvanuo veliki metalni krst iznad Bijele – devastacija ambijentalnog pejzaža

Srpska pravoslavna crkva (SPC) u Crnoj Gori u utorak je u Boki Kotorskoj iznad Bijele postavila veliki metalni krst, koji dominira u pejzažu. Kako...
Ne propustite