12 C
Podgorica
Nedjelja, 25 Februara, 2024
spot_img

DPS: Suspendovana učiteljica nije član naše partije

Rada Višnjić nije član Demokratske partije socijalista i ne postoji u našoj evidenciji članstva, saopštili su iz barskog DPS-a, nakon što je suspendovana učiteljica kazala da je član te stranke.

“Budući da se učiteljica Višnjić oglasila neistinitim navodom, s očitom namjerom da svoj neprofesionalni odnos prosvjetnog radnika brani nizom manipulacija kao što to radi ovih dana, na štetu djece, njihovog slobodnog izbora, pa sad i na račun DPS-a, obavještavamo javnost da pomenuta, Rada Višnjić, nije član DPS-a i ne vodi se u našoj evidenciji od 2015. godine”,  saošptilli su iz DPS-a.

Tvrde da je pokušaj Rade Višnjić da prebaci svoje blato na DPS slab trzaj loše namjere pojedinca.

“Čak i da je naš član, što na naše  zadovoljstvo nije, ne bismo pravdali ni njoj ni bilo kome drugome nezakonito ponašanje, niti bili štit osobi koja je zloupotrijebila djecu u školi radi ličnog političkog dokazivanja istomišljenicima”, poručili su iz DPS-a.

Suspendovana učiteljica saopštila je da nije nacionalista, da širi bratstvo i jedinstvo, da voli Crnu Goru i da je član DPS-a.

Podsjećamo uprava škole protiv Višnjićeve pokrenula je postupak jer su učenici na njenom času crtali štrumpfove na trobojci.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite