18.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Double lucky line – uvećajte svoju zaradu na Meridianbetu!

Studio “Just for the win” i Microaming donose nam novu uzbudljivu igricu, koja će nas silno zabaviti i omogućiti da dođemo do sjajne zarade. Upravo u Meridianbetu imate novu priliku da prekratite dane i uživate u sjajnom dizajnu, neodoljivoj avanturi i vrhunskoj zabavi.

Naime, Double lucky line je siguran put do azijskog bogatstva, a o čemu se tačno radi?

U ovoj igrici postoje dvostruki simboli, nasumični džokeri i besplatne igre sa dodatnim džokerima. Double lucky line je video slot sa pet rilova, tri reda i 17 fiksnih linija. Dobici idu sa lijeva na desno, a posebna pogodnost je što može da se igra na desktopu i mobilnom uređaju. Simboli u igri su iz kineske tematike: plave kornjače, zelene žabe, crveni zmajevi, logo slota koji i najviše plaća, a tu su i simboli J,A. Igra ima najmanje tri različita džokera, regularne, duple “I Money tree lucky” džokere koji se pojavljuju samo u besplatnim krugovima.

 

Džokeri zamenjuju sve redovne simbole plaćanja, a opšta ikona označena riječima “free spins” je u stvari scatter. Najčešća karakteristika u ovoj igri su dupli simboli, svi simboli uključujući džokere i scatter-e mogu se pojaviti kao jednostruki i kao dvostruki pružajući potencijal za pogodak deset različitih vrsta. U osnovnoj igri samo će se simboli u srednjem redu pojaviti kao dvostruki.

Funkcija “Random Wilds” se može pokrenuti sama na početku spina u osnovnoj igri, ekran potamni i dva do šest džokera zauzmu nasumične pozicije na rilovima za trenutno okretanje. Pet scatter-a daju deset besplatnih krugova, svaki novi scatter na istom spinu dodaju još jednu novu besplatnu igru do maksimalnih 25 besplatnih spinova. Tokom trajanja besplatnih igara pojava džokera “Money tree lucky” takođe dodeljuje još jedan spin. Glavni zaokret je da će svaka pozicija u redu jedan i tri gde se pojavi “Money tree lucky” će se pretvoriti u dvostruki simbol za preostale slobodne spinove trajno povećavajući broj simbola koji se pojavljuju na toj liniji.Dvostruke pozicije su oznacene plavom bojom. RTP ove igrice je 96,02%, tako da ćete sigurno uživati!

 

Double lucky line – uzbudljiva zabava u Meridianbetu.

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite