10.9 C
Podgorica
Petak, 1 Marta, 2024
spot_img

Đurović: Tuzi kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad služi na ponos cijeloj državi

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović uputila je čestitku povodom 1. septembra, Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 1. septembar, Dan opštine Tuzi, datum kojim se obilježava povratak samostalnosti ovoj opštini.

Ova opština prepoznata je kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad, čime služi na ponos cijeloj državi”, navela je Đurović u čestitki.

Kako je dodala, ove univerzalne vrijednosti, koje predstavljaju temelj i najveće bogatstvo Crne Gore, stanovnici Tuzi bezrezervno čuvaju, time potvrđujući svoj građanski kapacitet i zrelost.

“Uvjerena sam da će status punopravne opštine u predstojećem periodu kreirati još više mogućnosti za bolji i komforniji život građanki i građana opštine u podnožju Dečića. Takođe, računam i na nastavak partnerskog odnosa predstavnika dijaspore, koji se kontinuirano i snažno zalažu za prosperitet ovog kraja i njegovih žitelja”, poručila je Đurović.

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite