15.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Đurašković: Uspjesi Kik-boks kluba „Lovćen“ za poštovanje

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković primio je danas kik-boksera Jovana Lipovinu koji je nedavno osvojio zlatnu medalju na Svjetskom kupu u italijanskom Jezolu.

Čestitajući na osvojenoj medalji, Đurašković je, kako su naveli iz njegovog kabineta, kazao da će Prijestonica i u narednom periodu podržavati rad Kik-boks kluba „Lovćen“ kao i pojedinačne nastupe takmičara. Istakao je, dodaju, da su rezultati koje klub postiže za posebno poštovanje i poželio kontinuitet uspješnog rada u budućem periodu.

U saopštenju kažu da je sastanku prisustvovao i trener kluba Janko Kuzman koji se zahvalio gradonačelniku na prijemu i podršci koju pruža Kik boks klubu „Lovćen”, kao i što na adekvatan način vrednuje i nagrađuje njihove sportske rezultate.

Iz Prijestonice Cetinje podsjećaju, član cetinjskog „Lovćena“ do trofeja je došao u disciplini lou-kik, u kategoriji juniora do 54 kilograma. Lipovina je u Jezolu zabilježio tri trijumfa, a eliminisao je borce iz Moldavije, Bugarske i u finalu, domaćeg kik-boksera, Italije. Dominantan nastup potvrdio je pobjedom u finalu, prekidom u prvoj rundi i time ostvario veliki rezultat za Kik boks klub „Lovćen“ i naš grad.

Prijestonica Cetinje je, dodaju, ovom prilikom opredijelila odgovarajuću novčanu nagradu za Lipovinu.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite