8.9 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

DF: DPS namješta ankete

Demokratski front tvrdi da je anketa koju je objavila agencija IPSOS namještena i da njom Demokratska partija socijalista “želi obmanuti javnost, zamaskirati nesposobnost režima i izvršiti jeftinu promociju svojih partijskih kadrova u zdravstvu”.

“Zapanjujuće je da nekome u ovom trenutku uopšte i pada na pamet da se bavi ovakvim podvalama, a ,,rezultati” ove ankete su vjerovatno iscrtani upravo u NKT-u, odnosno predsjedništvu DPS-a. Takođe, mnogo toga je jasno kada se kao realizator ankete pojavljuje IPSOS, a posebno kada se pohvali da je anketu odradio za dva dana”, navodi se u saopštenju DF-a.

Oni navode da će se svi suočiti sa istinom kada prođe ova teška situacija i kada se izađe iz atmosfere karantina.

“ Sa druge strane, već danima se dodjeljuju paketi pomoći i novčana sredstva odanim kadrovima DPS-a, pripadnicima njihovih mini izbornih štabova, koji su povezani sa ANB. Takođe, predsjednici opštinskih odbora DPS i predsjednici opština iz reda DPS, otvoreno vode predizbornu kampanju.. Jasno je, u konačnom, da se izbjegava uvođenje vanrednog stanja, kako bi se dešavalo ovo što imamo danas- da zemljom upravlja predsjedništvo DPS, odnosno neki fantomski NKT”, zaključuju iz DF-a.

RTCG

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite