18.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Dačić plasirao još jednu lažnu vijest

Direktor kompanije Monteorganica d.o.o. Jovan Nikolić demantovao je tvrdnje prvog potpredsjednika Vlade i ministra inostranih poslova Srbije Ivice Dačića prema kojoj je brat njegovog šefa obezbjeđenja, koji je iz Bijelog Polja, dobio otkaz nakon što se nacionalno izjasnio kao Srbin. To je objavila Vlada Crne Gore na društvenim mrežama.

https://www.facebook.com/VladaCrneGore/videos/577467676437164/

Gospodin Vinko Purić je od novembra 2017. godine zaposlen u kompaniji Monteorganica koja se bavi kontrolom i sertifikacijom organske proizvodnje i finansira iz budžeta Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja Crne Gore. Angažovan je na poslovima stručnog saradnika za organsku stočarsku proizvodnju. Od novembra 2019. godine, tačnije prije dva mjeseca, gospodin Vinko Purić je potpisao ugovor na neodređeno vrijeme, znači ugovor o stalnom radnom odnosu, i na tim poslovima se nalazi i dan-danas“, saopštio je direktor Monteorganice Jovan Nikolić.

Lažnu vijest o navodnom otkazu Vinku Puriću, koju je iznio prvi potpredsjednik i ministar inostranih poslova Vlade Srbije u emisiji “Ćirilica” Televizije Happy 13. januara, prenijelo je više medija.

Ivica Dačić je ovu lažnu vijest plasirao kao dokaz svoje neistinite tvrdnje da u Crnoj Gori svako ko se nacionalno izjasni kao Srbin dobija otkaz.

rtcg.me

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite