22.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Čapuni Vranešu: Ne moraš iduće godine u Prizren, možeš odmah

Odgovor predśednika Opštine Pljevlja na poziv za učešće na Međunarodnom turističkom sajmu u Prištini nije samo odraz nekulture i brzopletosti, već i nepoštovanja institucija Crne Gore, njenih međunarodnih sporazuma i obaveza, ali i Sporazuma o parlamentarnoj podršci, konstituisanju zakonodavne i izvršne vlasti i političkim prioritetima 44. Vlade Crne Gore i parlamentarne većine 28. saziva Skupštine Crne Gore, počev od preambule pa do zadnjeg člana, saopštio je poslanik Force u Skupštini Crne Gore Ilir Čapuni.

Za sada ovi ispadi su samo medijske senzacije i ispadi pojedinca, koji i na funkciji želi iskazati svoje lično mišljenje koje nema uporište na činjenicama i živi u zabludi. Vjerovatno i nema političkog iskustva te ne shvata značaj preuzetih prava i obaveza Crne Gore, s tim mi iskazujemo duboko negodovanje zbog istih i pozivamo potpisnike Sporazuma i Vladu Crne Gore da se jasno ograde od istih”, rekao je Čapuni.

Dodaje da predśednik Opštine Pljevlja ne mora čekati iduću godinu da bi otišao u Prizren.

Može i ove godine, i to sada. Na graničnom prelazu ljubazno će ga dočekati institucije međunarodno priznate Republike Kosovo i naučio bi što šta o promociji lokalnog i regionalnog turizma, prirodnih ljepota, kulturnih dobara i turističkih atrakcija Kosova i regiona. Ukoliko se pak odluči da ulazi na neka druga vrata, profesionalno će ga dočekati Sigurnosne snage Kosova i KFOR”, rekao je Čapuni.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite