11 C
Podgorica
Nedjelja, 25 Februara, 2024
spot_img

Bečić: Milatović da povjeri mandat Spajiću, Demokrate ne trguju i ne ucjenjuju bilo koga

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je nakon konsultacija kod predsjednika države Jakova Milatovića da su imali sadržajan razgovor na kojem su, kako je rekao, iskazali potrebu da zemlja što prije dobije novu vladu.

-Na osnovu ranijeg iskustva Crnoj Gori ne treba ni ekspertska ni manjinska, vec stabilna politička vlada koja ce pobjediti u ratu protiv mafije i unaprijediti ekonomsko socijalni standard građana – rekao je Bečić novinarima po sastanku. 

On je kazao i da su Milatovića upoznali sa sjednicom predsjedništva Demokrata na kojoj su zaključili da prihvataju ponudu PES-a. 

-Demokrate daju saglasnost predsjedniku da povjeri mandat Spajiću za sastav vlade – rekao je Bečić.

Kaže da Demokrate ne trguju i da ovo nije pijaca, te da ne ucjenjuju bilo koga. 

-Razgovarali smo i prihvatili ponudu koju nam je ponudio kandidat za mandatara. Demokrate su razumjele ono što je predstavio mandatar i razloge za to. Mi smo taj predlog prihvatili. Kad onaj ko vodi proces bude smatrao da treba, izaći ce u javnost i iznijeti sve informacije i sve finalne proizvode tog procesa – rekao je Bečić.

Dodaje da između njih nema otvorenih pitanja. 

-Što se nas tice mi smo se dogovorili i držimo se dogovora. Pregovori izmedju nas i PES-a su uspješno zavrseni i ne postoji nijedno otvoreno pitanje – zaključio je Bečić. 

pobjeda

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite