33.1 C
Podgorica
Četvrtak, 18 Jula, 2024
spot_img

Appolo God of Sun u Meridianbetu – bogovski dobra igra

Grčka spada u one zemlje sa jednom od najbogatijih kultura, a grčka istorija je jedna od najbitnijih civilizacijskih tekovina. Ova tema uvek privlači veliku pažnju, pa je zato upravo ova tema postala i tema jedne od najzanimljivijih igrica.


Nova igra na Meridian online kazinu, sa antičkom grčkom tematikom će sigurno oduševiti sve igrače. Ovo je drevni mit o Apolonu, Bogu Sunca! Od proizvodjača igara „Novomatic“ stiže nam „Apollo God of the Sun“ sa deset rillova ( podeljenih u dvije kolone, jedna vodoravno, druga uspravno) i sto platnih linija. Imamo džokera koji se prenosi iz jedne u drugu kolonu, free spinove sa dodatnim džokerom.

 

Video slotovi iz „Novomatic-a“ su obično klasični, pa je bilo iznenađenje kada smo u ovom slotu pronašli dva seta po pet rillova. Lijevi set je standardan sa pet rillova u četiri reda. Desni set je sa pet rillova u dvanaest redova. Oni se u velikoj mjeri vrte nezavisno da bi stvorili 100 platnih linija. Ipak, oni rade i zajedno u nekoliko slučajeva. Ukoliko vam se džoker pojavi na prvom setu, on će se kopirati i pojaviti u istom rillu i na drugom setu. Funkcija online free spinova se može pokrenuti kombinovanjem na oba seta, ako dobijete tri, četiri ili pet scatter-a u kombinaciji na oba seta. Bonus scatter-i mogu se pojaviti na rillovima jedan, tri i pet i na levom, i na desnom setu.

Za tri scatter-a, dobićete osam free spinova i multiplikator jednak vašoj isplati.
Za četiri scatter-a, dobićete 12 free spinova i multiplikator 2,5 vaše isplate.
Pet ili više scatter-a, donijeće vam 20 free spinova i multiplikator 10 vaše isplate.
Bez obzira na broj free spinova koje dobijete, bilo koji džoker koji dobijete na prvom setu, pojaviće se na istom rillu i u drugom setu.

Vizuelni sadržaj je na bazi epske tematike, a tu je i simpatična muzika u pozadini dok spinujete. Od simbola vidjećete karte, harfe, strelice zmajeve i ratnike kako se vrte po rillovima. Od nešto jačih simbola, tu su vatreni konj i Apolon koji se mogu složiti u dobitnu kombinaciju i to su simboli koji najviše plaćaju.

Što se tiče isplativosti, „Appolo God of the Sun“ je visoko isplativa igra. Kombinacija džokera je ključ za visoki dobitak, posebno u bonus rundi.
Ako su grčki Bogovi raspoloženi, očekuje vas lep dobitak. Ljubitelji grčke mitologije, otvorite nalog na Meridian online kazinu i uz specijalne pogodnosti i promocije koje vas očekuju, krenite u susret ka grčkim Bogovima!


Zabava, istorija, mitologija i savršena tema čine ovu igru jedinstvenom i donose najbolji provod.

Appolo God of Sun u Meridianbetu – bogovski dobra igra.

 

VIJESTIAppolo God of Sun u Meridianbetu – bogovski dobra igra
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

DPS Zeta: Srećan Dan državnosti, dragi sugrađani

Iz Opštinskog odbora DPS Zeta upućena je čestitka povodom Dana državnosti. Prenosimo je integralno: Danas, 13. jula, sa ponosom i čašću slavimo Dan državnosti Crne Gore,...

U znak sjećanja na žrtve Srebrenice delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik na Pobrežju

Povodom 11. jula, međunarodnog Dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, Bošnjačko vijeće u saradnji sa Glavnim gradom i nevladinim udruženjima danas je u...

Mihailo: Doći ću u Srebrenicu, pa makar u kolicima – to je moja zakletva

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve CPC Mihailo poslao je poruku povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici. „Svaki pošten čovjek voli Bosnu! U Srebrenici je počinjen genocid,...

Osvanuo veliki metalni krst iznad Bijele – devastacija ambijentalnog pejzaža

Srpska pravoslavna crkva (SPC) u Crnoj Gori u utorak je u Boki Kotorskoj iznad Bijele postavila veliki metalni krst, koji dominira u pejzažu. Kako...
Ne propustite