18.1 C
Podgorica
Četvrtak, 29 Februara, 2024
spot_img

Anestezija ili lobotomija „Brata Abaza“

Piše: Sreten Vujović

Kada se „vratolomije“ tehničkog „brata Abaza“ ne bi prelamale preko kičme crnogorskih građana, i ove prenamučene države, kultna serija „Mućke“ bi zasigurno pala u zaborav!
Preko medija sazajemo da je „ brat Abaz“ ispoštovao odluku Upravnog suda, koji je proglasio ništavnom smjenu Zorana Brđanina! O Brđaninu, kao dijelu svetosavskog mehanizma ne mislim ništa dobro, ali ovđe se radi o principima!
To bi u praksi bilo isto, kao kada bi neko donio odluku o pomilovanju osuđenika na smrt a ovaj „ulcinjski Solomon“ tu odluku „ispoštovao“ na način što bi donio rješenje o hitnoj egzekuciji pomilovanog osuđenika! Da li u ovoj državi postoji iko ko može staviti pod kontrolu ovog političkog manijaka?
Izgleda da su takva očekivanja iluzorna, budući je nedavnio „brat Abaz“ inače „super star“ u serijalu Europolovih transkripata, izjavio kako zna rješenje kodnih imena ključnih kriminalnih ličnosti, ali ne želi da ih kaže, već postavlja zadatak službama da to otkriju!? Kako se zove čovjek koji zna npr. ime ubice, ali ga ne želi kazati već „čika“ istražne organe! Prema važećim zakonskim propisima takav čovjek se zove saučesnik!
Interesantni su neki „lapsusi“ tehničkog Abazdovića! On u svojim nastupima (političkog ludila) kaže da se javnost „anastazira“ preko „nalagodavaca“, a sam targetira određene ljude preko javnih apela, ko se mora uhapsiti, a ko procesuirati. I „anestezija“ i „lažodavci“ su tu! Tako je svojevremeno izjavio da (na demokratksim protestima) uvijek „ista grupa“ ljudi pravi probleme, a da niko nema hrabrosti da ih procesuira! Istoga dana je ta „grupa“ dobila policijske pozive za saslušanje, zatim pozive Osnovnog javnog tužilaštva, i napokon, u vrijeme godišnjih odmora, i pozive za suđenje! Identičan „obrazac“ je primijenjen za brojne druge osobe iz javnog i političkog života!
„Brat Abaz“, kao dobar kinolog, kaže: „Aport!“ i krivosudni organi automatski reaguju po logici „dršte lopova“!

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite