11.7 C
Podgorica
Petak, 19 Aprila, 2024
spot_img

ANCIENT EGYPT CLASSIC: Istraži drevni Egipat sa Meridianom!

Ancient Egypt classic je, nova slot igra jako zanimljiva i jednostavna koja će vas odvesti u sam Drevni Egipat, a sve to samo u Meridianu. Igra oblikuje funkcionalnostima, bonus igrama i konstantno drži pažnju ali i sjajno zabavlja svakog od igrača.

Ova nevjerovatna igra je provajdera Pragmatika i nju možete da igrate u Meridianu.
Ancient Egypt classic je izgrađena sa 5 rila, 3 kolone i 10 isplatnih linija са 96,47% RTP. Ancient Egypt classic igra vam takođe pruža mogućnost velikog dobitka iz jednog spina, posebno u besplatnim igrama.

Pravila igre:

Na kolonama ove igre ćete videti karte od A do 10, veće nagrade su faraoni, bube, zlatni skarab i drugo. Simbol koji najviše nagrađuje je Kleopatra, za 5 egipatskih kraljica mozete ostvariti nevjerovatan dobitak.
Besplatni spinovi:

10 besplatnih spinova se dodjeljuje za tri ili više skejtera, kada započnete vaš krug besplatnih okretaja, jedan simbol će biti izabran nesumično kao simbol koji se širi. Gdje god padne tokom vašeg besplatnog spinovanja, proširiće se na punu ril visinu pružiće vam više prilike za pobjedu.

Takođe, možete da dobijete još 10 besplatnih okretanja pojavom 3 skejtera tokom bonus runde uglavnom svaki put kada se izabere novi slučajni simbol kao rastući.
Posebno u Meridianu.

BEZ OGRANIČENJA koliko besplatnih spinova možete dobiti.
Džoker:

“Skarabe” ili (zlatna buba) u ovoj igri je i skejter i džoker, što znači da može zamijeniti bilo koji simbol u koloni, dobijanjem 5 skaraba nagradiće te 50x početnim ulogom. Pojavom tri ili više skaraba takođe će pokrenuti fenomenalnu bonus igru.
Egipat vas čeka samo u Meridianu.

 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite