27.8 C
Podgorica
Četvrtak, 25 Jula, 2024
spot_img

ANCIENT EGYPT CLASSIC: Istraži drevni Egipat sa Meridianom!

Ancient Egypt classic je, nova slot igra jako zanimljiva i jednostavna koja će vas odvesti u sam Drevni Egipat, a sve to samo u Meridianu. Igra oblikuje funkcionalnostima, bonus igrama i konstantno drži pažnju ali i sjajno zabavlja svakog od igrača.

Ova nevjerovatna igra je provajdera Pragmatika i nju možete da igrate u Meridianu.
Ancient Egypt classic je izgrađena sa 5 rila, 3 kolone i 10 isplatnih linija са 96,47% RTP. Ancient Egypt classic igra vam takođe pruža mogućnost velikog dobitka iz jednog spina, posebno u besplatnim igrama.

Pravila igre:

Na kolonama ove igre ćete videti karte od A do 10, veće nagrade su faraoni, bube, zlatni skarab i drugo. Simbol koji najviše nagrađuje je Kleopatra, za 5 egipatskih kraljica mozete ostvariti nevjerovatan dobitak.
Besplatni spinovi:

10 besplatnih spinova se dodjeljuje za tri ili više skejtera, kada započnete vaš krug besplatnih okretaja, jedan simbol će biti izabran nesumično kao simbol koji se širi. Gdje god padne tokom vašeg besplatnog spinovanja, proširiće se na punu ril visinu pružiće vam više prilike za pobjedu.

Takođe, možete da dobijete još 10 besplatnih okretanja pojavom 3 skejtera tokom bonus runde uglavnom svaki put kada se izabere novi slučajni simbol kao rastući.
Posebno u Meridianu.

BEZ OGRANIČENJA koliko besplatnih spinova možete dobiti.
Džoker:

“Skarabe” ili (zlatna buba) u ovoj igri je i skejter i džoker, što znači da može zamijeniti bilo koji simbol u koloni, dobijanjem 5 skaraba nagradiće te 50x početnim ulogom. Pojavom tri ili više skaraba takođe će pokrenuti fenomenalnu bonus igru.
Egipat vas čeka samo u Meridianu.

 

GLAVNAANCIENT EGYPT CLASSIC: Istraži drevni Egipat sa Meridianom!
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

DPS Zeta: Srećan Dan državnosti, dragi sugrađani

Iz Opštinskog odbora DPS Zeta upućena je čestitka povodom Dana državnosti. Prenosimo je integralno: Danas, 13. jula, sa ponosom i čašću slavimo Dan državnosti Crne Gore,...

U znak sjećanja na žrtve Srebrenice delegacija Glavnog grada položila vijenac na spomenik na Pobrežju

Povodom 11. jula, međunarodnog Dana sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici, Bošnjačko vijeće u saradnji sa Glavnim gradom i nevladinim udruženjima danas je u...

Mihailo: Doći ću u Srebrenicu, pa makar u kolicima – to je moja zakletva

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve CPC Mihailo poslao je poruku povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici. „Svaki pošten čovjek voli Bosnu! U Srebrenici je počinjen genocid,...

Osvanuo veliki metalni krst iznad Bijele – devastacija ambijentalnog pejzaža

Srpska pravoslavna crkva (SPC) u Crnoj Gori u utorak je u Boki Kotorskoj iznad Bijele postavila veliki metalni krst, koji dominira u pejzažu. Kako...
Ne propustite