16.9 C
Podgorica
Subota, 18 Maja, 2024
spot_img

Abazović tvrdi da je na finale Lige šampiona išao o svom trošku

Odlazeći premijer Dritan Abazović pratio je sinoć finale Lige šampiona u Istanbulu. Kaže da je veliki navijač Intera, i tvrdi da je u Tursku ošao o svom trošku.

“Kao veliki navijač Intera večeras sam pratio svoj klub u finalu Lige Šampiona . Zahvalan sam Republici Turskoj koja je uvijek sjajan domaćin, kao i njihovom predsjedniku Redžepu Tajipu Erodoganu koji je prilikom saznanja da ćemo biti na stadionu, zatražio i kratak susret”, napisao je Abazović na Facebooku.

On je dodao da je veliki navijač italijanskog Intera.

“Nijesmo bili favoriti i pobjedio je bolji tim u ovoj sezoni. Propuštene su dobre šanse i možda je bilo pravdenije da se išlo u produžetke. Ipak, ovo je bila sjajna sezona za Inter, sa čime se saglasio i vlasnik kluba #StevenZhang sa kojim sam razgovarao nakon meča”, naveo je on.

“P.S. Da ne bude dileme, spinova i očekivanih neistina koji su naročito izraùeni posljednjih dana, sve troškove putovanja snosim isključivo sam i ovdje sam kao veliki fan Intera sasvim privatno. Država, da ne bude zabune nije platila niti jedan jedini cent, niti o tome može biti govora. Naravno, nijesam mogao izbjeći čuveni protokol domaćina, kao i svi drugi zvaničnici svijeta koji su bili prisutni večeras”, zaključio je Abazović.

izvor: CdM

Posljednje vijesti
Ne propustite