18.9 C
Podgorica
Ponedjeljak, 15 Aprila, 2024
spot_img

Abazović Đukanoviću: Golijat je dobijao sve bitke dok nije naišao na Davida

Predsjednik Vlade u tehničkom mandatu Dritan Abazović odgovorio je na navode predsjednika države Mila Đukanovića, koji je juče kazao da je pobijeđivao i mnogo ozbiljnije političke protivnike od njega.

-Ili on ili ja – I Golijat je dobijao sve bitke dok nije naišao na Davida. Đukanoviću su politički dani odbrojani – napisao je Abazović na fesjbuku, odgovarajući na ocjene predsjednika države.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je da su mnogi politički protivnici željeli da urade isto što i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, odnosno da ga sklone iz političkog života Crne Gore optužujući ga za kočenje evropskog puta Crne Gore, kao i mnoge korupcionaške afere. Poručio je da će se Abazović provesti kao i svi prethodnici koji su takvu namjeru imali i odbacio njegove optužbe:

-Smatram ih apsolutno neutemeljenim, jer te optužbe nisu ničim potkrijepljene. One su potkrijepljene jedino njegovom željom da Milo Đukanović nestane sa političke scene. Mnogo sam ja ozbiljnijih protivnika prebacio preko glave tokom prethodnih 30 godina od Dritana Abazovića, imali su istu želju koju ima on. Njih danas nema, ja sam tu. Mislim da ni njega uskoro neće biti na političkoj sceni Crne Gore  – rekao je Đukanović za Glas Amerike. 

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite