32.9 C
Podgorica
Nedjelja, 23 Juna, 2024
spot_img

Oprosti im, Gospode…

Od 30. avgusta 2020. godine mnogo toga je na krilima „Moleban revolucije“ urađeno u ime Boga i u ime „zaštite“ opljačkane crnogorske sakralne imovine, a u interesu Crkve Srbije, saučesnice u etničkom čišćenju, genocidu i nezapamćenim zločinima počev od Drugog svjetskog rata! 

U prilog tome govori i presuda u sudskom sporu u Parizu, nakon što je Crkva Srbije podnijela tužbu protiv listova „Libération“, „Le Monde“, „Le Figaro“ zbog tekstova u kojima je optužena za podržavanje etničkog čišćenja i zločina genocida u Bosni i Hercegovini. 

Crkva Srbije, poznatija pod akronimom Srpska pravoslavna crkva je te godine izgubila sudski spor u Parizu, što potvrđuje njene aktivnosti u najnovijim ratnim dešavanjima u Bosni i Hercegovini!

U „besudnoj zemlji“ kada ponestane argumentacije za legalizaciju zločina i pljačke, podržavaoci i sljedbenici „moleban revolucije“ aktiviraju „crveni telefon“ zatraže „Božju pomoć“, a Bog je naravno Srbin, jer prije Njega je postojala sveta riječ „OM“ („i prvo bi Riječ“) koja potiče od srpske riječi „UM“,u jeziku na kome je propovijedao i sam Isus Hristos, kako su „utvrdili“ eminentni srpski naučnici, podržani i od same Akademije za ovo „epohalno“ otkriće!

Pušti Boga, Kneževiću! Previše ste ga zamorili zadnje četiri godine! On sa švercom cigareta, sa popovskim (Sky) uvozom kalašnjikova nema ništa. Koliko se zna, nepušač je, „Sodomu i Gomoru“ rješava bez automatskog oružja i hipersoničnih raketa, a zemaljska blaga mu nijesu potrebna, jer On ih tvori! 

Nego, odgovori zašto ste rasturili pravosuđe i bezbjednosni sistem, uhapsili one koji su vam sudili i presudili, a vi sami sebe oslobodili krivice! Čudna neka pravda, vickasti zetski “filozofe”! 

Bog ne prašta zločin! Ne mislim na „srpskog“ Boga već na onog kome pripada ostatak hrišćana! Nije oprostio ni Kainu zbog bratoubistva! Bratoubistvo, oceubistvo, sinoubistvo, a pedofilija, još od kralja Milutina postoje u tradiciji koju ti njeguješ i kojoj nekim čudom pripadaš!

Zato, okrenimo se malo Carstvu zemaljskom, jer grijehovi vaše ideologije nijesu božanskog porijekla!

Mišljenja i stavovi autora kolumni nisu nužno stavovi redakcije GLAS-a.

KOLUMNEOprosti im, Gospode...
Posljednje vijesti

DRUŠTVO

Beranac dobio 20 dana zatvora za izazivanje udesa u alkoholisanom stanju

G.V. (42) iz Berana osuđen je na 20 dana zatvora i novčanu kaznu od 120 eura zbog izazivanja saobraćajne nezgode pod dejstvom alkohola, saopštio...

Fakultet za crnogorski jezik i književnost ugostio slovačkog ambasadora

Fakultet za crnogorski jezik i književnost (FCJK) juče je ugostio Borisa Gandela, ambasadora Republike Slovačke u Crnoj Gori. Sastanak kojem je prisustvovao i savjetnik...

Šimun: Pregovaramo, pacijenti će moći da obave transplantacije; Stanojević: Puni smo optimizma

Pacijenti koji čekaju transplantaciju planirali su jutros protest ispred Ministarstva zdravlja u Podgorici, ali su odustali od njega nakon što ih je ministar zdravlja...

Počinje ljeto: Sjutra će dan trajati 15 sati i 35 minuta

Sjutra je ljetnja dugodnevica, koja predstavlja najduži dan u godini i označava početak ljeta. Tada Sunčevi zraci padaju pod pravim uglom na sjeverni povratnik i...
Ne propustite