15.9 C
Podgorica
Utorak, 16 Aprila, 2024
spot_img

Savjet mladih DPS: Nakon Mandića, Vulin da se sjeti i Bečića

Vijest da je ministar vojni Srbije, Aleksandar Vulin uručio Andriji Mandiću, spomen medalju i sablju, januara 2020. za doprinos sistemu odbrane 1999., djelovala bi kao lažna vijest ( fejk njuz), još jedna u nizu bizarnih izmišljotina koja se valja po portalima i tabloidima, da je nije saopštila naizgled ozbiljna institucija – Ministarstvo odbrane Republike Srbije.

Nije što je Mandić prvostepeno osuđen za stvaranje kriminalne organizacije i pokušaj terorizma u svojoj matičnoj zemlji, u kojoj je prema optužnici planirano ubistvo predsjednika njegove države, nije što je prijetio da će zapaliti parlament, kidao i lomio inventar, nego čudi činjenica da se Vulin tek sad sjetio Mandićevog “junaštva”?! Nekako kao nepravda dođe da su preko dvadeset godina svi ti podvizi bili nezapaženi, bagatelisani, neuvaženi. Ali, ko čeka – dočeka.

Jedino, ako smijemo da primijetimo, nije fer da se vojvoda kiti sabljom i medaljom a da Aleksa koji je skakutao po beogradskim mostovima i prizivao NATO bombardere, ostane nezapažen i neodlikovan. Nepravda je to! Zato predlažemo Aleksu za medalju. Zaslužio je, po svim kriterijumima ministra Aleksandra Vulina, stoji u saopštenju savjeta mladih DPS-a.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite