11.9 C
Podgorica
Petak, 1 Marta, 2024
spot_img

Radunović: Izbori u PG za lidera DPS-a kao “Bitka za Staljingrad”

Poslanik Demokratskog fronta, Slaven Radunović, oglasio se na svom Fejsbuk profilu povodom predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića.

“Milo Đukanović pokušava da još jedan, rekao bih, posljednji put, motiviše svoju dezorijentisanu vojsku, koja doživljava poraze, sada već u serijama. Sve karte baca na izbore u Podgorici, gdje okuplja ekstremističku koaliciju, za koju se nada da bi mogla izbornim rezultatom da odloži njegov izvjesni politički kraj i nakratko zaštiti njega i najbliže saradnike očekivanog procesuiranja. Po njegovom nastupu, rekao bih da izbore u Podgorici smatra “Bitkom za Staljingrad” i da su on i njegovi mafijaški prijatelji spremni na sve, kako bi izvojevali pobjedu”, objavio je Radunović.

On dodaje da bi izbor nove vlade, od strane pobjednica prošlih parlamentarnih izbora, uništio posljednji tračak nade ekstremistima okupljenim oko Đukanovića.

“Zato pregovarači imaju dodatni motiv i obavezu da se dogovore. Dogovor je najbolji način da glavog generatora podjela, omraza, nepravdi i pljački u Crnoj Gori više ne gledamo na važnim pozicijama u državi, već da počne sa pakovanjem za preseljenje u objekat gdje ga već čeka veliki broj njegovih prijatelja”, zaključuje on.

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite