4.9 C
Podgorica
Četvrtak, 22 Februara, 2024
spot_img

Nova godina počela prosidbom!

- Marketing -spot_imgspot_img

To što je 2020. prestupna godina, nije obeshrabrenje za pravu ljubav. Za jednog od 800 gostiju na dočeku Nove u hotelu Splendid –Arsenija Miketića početak treće decenije ovog milenijuma bio je idealan momenat da zaprosi svoju djevojku.

Publika razgaljena pjesmama Nede Ukraden nagradila je njegov gest dugim aplauzom, a dok ih je sa scene bodrila Neda osoblje hotela je upotpunilo scenu tortom i vatrometom.

Djevojka je naravno rekla “da”, a prvi crnogorski rizort sa pet zvjezdica Hotel Splendid Conference & Spa Resort 5* , još jednom je pokazao zašto je bez premca kada je novogodišnji glamur u pitanju.

Iskustvo stečeno tokom 13 godina organizacije novogodišnjeg slavlja i ove godine su potvrdili glamuroznim dočekom Nove godine, a hiljadu gostiju u Glavnom Restoranu i Casinu do ranog jutra slavilo je početak nove decenije ovog milenijuma .

Neda Ukraden koja je uz svoje najveće pop hitova, koji su obilježili pop muzike ex yu prostora, otpjevala i hitove Tine Tarner ali i brojnih drugih inostranih izvođača inostrane scene.

“Ozbiljno sam pripremala ovaj nastup kako bih odgovorila glamuru po kojem je ovaj divni hotel prepoznatljiv. Publika me je nagradila iskrenom emocijom i na tome sam im veoma zahvalna jer sam se trudila da veselo i srećno zajedno počenmo Novu godinu, a naročito sam srećna zbog još jedne vjeridbe na svom koncertu”, kazala je Neda nakon nastupa .

Ona će se i večeras na bini pridružiti glavnoj zvijezdi večeri Petru Grašu koji nakon pet godina ponovo nastupa u Splendidu .

„Ovo je 14-ti put od otvaranja da hotel Splendid Conference&Spa Resort organizuje doček Nove godine i već sada smo zadovoljni rezultatom . Svi aranžmani do 06. Januara su prodati, a prije sedmicu smo u prodaju pustili i nešto pojedinačnIh ulaznica za koncerte Petra Graša i Harisa Džinovića koji nas očekuju do 3. januara. Muzički koncept smo upotpunili sa asovima iz svog muzičkog faha i naši dugogodišnji ali i novi gosti su to nagradili svojim prisustvom”, kazala je PR menadžer hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

U hotelu Splendid je za djecu organizovan poseban doček uz 24-satnu animaciju i pod nadzorom profesionalnih vaspitača, dok je Casino organizovao doček za 100 inostranih gostiju, što je već postala tradicija.

Izvor: cdm.me

- Advertisement -spot_img
Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite