9.9 C
Podgorica
Subota, 20 Aprila, 2024
spot_img

Muzički spektakl u Budvi: Desetine hiljada ljudi dočekalo Novu godinu uz Čolića (VIDEO)

Na desetine hiljada građana Crne Gore a i turista dočekalo je Novu godinu ispred zidina Starog grada u Budvi uz hitove najveće regionalne muzičke zvijezde Zdravka Čolića. 

“Budva se prepoznaje po Novoj godini u našem regionu” , kazala je Maja Lješević, direktorica TO Budva.

Ona je istakla da je Budva pokazala i ove godine, kao i predhodnih dvadeset, da je centar zbivanja, i dobrih vibracija kada je Nova godina u pitanju.

Program je počeo u 21 sat nastupom grupe The Grupa, zatim su posjetici imali priliku da uzivaju u pjesmama Nevene Božović.

“Svaki put koristim priliku da se zahvalim gradu, i naravno TO, što su me odabrali kao jednu od najmlađih učesnika Novogodišnjeg programa”, istakla je Božovićeva.

Predsjednik Opštine Marko Carević kazao je da je Budva ove godine oborila sve rekorde. On je izrazio zadovoljstvo povodom organizacije večerašnjeg dočeka, koji je protekao bez velikih problema.

“Za sada nemamo nikakvih problema,bez obzira na veliki broj gostiju, sve funkcioniše u najboljem redu. Nadamo se da će tako biti i u ostatku večeri “, rekao je Carević.

Turistička organizacija Opštine Budva za prvi dan 2020. godine organizovala je , sada već tradicionalno, klasični koncert Mediteranskog revijalnog orkestra.

U večernjim satima, sa početkom od 21 sat nastupiće Klapa iz Podgorice. Zatim će sve prisutne zabavljati svima poznata zvijezda iz Sarajeva Hari Mata Hari, i za kraj reprize Nove godine nastupiće Svetlana Ceca Ražnatović.

Ljubitelji elektronske muzike imali priliku predhodne noći da uživaju uz svjetski poznate DJ – Mahmuta Orhana i DJ dio Ofenbach.

Iz Turističke organizacije ističu da u Budvi koncerti nisu samo na Trgu, nego da i brojni hotelijeri imaju organizovan doček, uz bogat program tokom svih novogodišnjih praznika.

IZVOR:CDM.ME

Posljednje vijesti
- Marketing -spot_img
Ne propustite